arcs

Molntjänster i Varberg

Idag är det näst intill en självklarhet att ha en backup som är säker i det så kallade molnet. Vi har flera olika molntjänster som vi erbjuder.

Förutom säkra backuptjänster på svenska servrar har vi till exempel serverlagring, mail (iMAP/Exchange) och spamtvätt av mail. Just att vår lagring ligger på svenska servrar kan vara en viktig aspekt med tanke på de regler och lagar som gäller enligt PUL och GDPR.

Oavsett om du har ett stort eller litet företag i Varberg så har vi molntjänsterna som både är säkra och prisvärda.

För många företag är vi en självklar partner för molntjänster. För även om datan ligger i molnet så är det skönt att komma in och prata med oss i butiken. Vi är aldrig långt bort. Vår butik ligger i Varberg.

Vi är dina IT-experter i Varberg!

Vi har mängder av utbildning och erfarenhet gällande IT. Vi vet vad som funkar och inte. Vill du prata med några som vet är ni välkomna till oss. Ibland kan en billigare produkt vara det bästa. I andra fall kan den där billiga produkten bli en smärtsamt dyr affär.

Berätta vilka behov du har så kan vi alltid hjälpa dig hitta rätt i IT-djungeln. Och om något ändå skulle strula så hjälper vi dig.

Inga problem!

Ann Britt Katrin