arcs

Om företaget

P.C Data i Varberg är en idag en komplett IT-leverantör med lång erfarenhet.
Vi finns i rymliga lokaler i centrala Varberg, där vi har både butik och egen serviceverkstad. 
Vi servar och lagar alla typer av datorer, skrivare och självklart även försäkringsskador.
Vi säljer till företag, kommuner, myndigheter och privatpersoner. Vi levererar även via STAKO för ett flertal leverantörer.

HISTORIA
P.C Data startades av bröderna Peter och Claes Lindahl 9 oktober 1995 i Vare, strax söder om Varberg. 1998 flyttades verksamheten till en lokal på Borgmästaregatan i centrala Varberg. Företaget växte och redan 2001 kände vi oss trångbodda och började leta efter nya lokaler. I maj 2004 kunde vi äntligen slå upp portarna till våra nuvarande, större och mer ändamålsenliga lokaler på  Drottninggatan 12.

P.C Data drivs idag av Katarina och Claes Lindahl. Vi har idag en av Hallands största och mest välsorterade butiker och samarbetar med en stor bredd av  väletablerade leverantörer. Vi har välutbildad personal och egen serviceverkstad med tekniker som gör båda stora och små installationer, på plats hos privatpersoner och företag över hela Halland.

Vi är dina IT-experter i Varberg!

Vi har mängder av utbildning och erfarenhet gällande IT. Vi vet vad som funkar och inte. Vill du prata med några som vet är ni välkomna till oss. Ibland kan en billigare produkt vara det bästa. I andra fall kan den där billiga produkten bli en smärtsamt dyr affär.

Berätta vilka behov du har så kan vi alltid hjälpa dig hitta rätt i IT-djungeln. Och om något ändå skulle strula så hjälper vi dig.

Inga problem!