arcs

Office 365 Falkenberg

Office 365 eller Microsoft 365 som det nu heter är en serie av program för produktivitet från Microsoft. I Microsoft 365 ingår programmen Word, Excel, Powerpoint, Access*, Publisher*, OneNote, OneDrive, Outlook och Teams.

Office 365 är en bra plattform när man vill ha allt samlat. Dessvärre tycker en hel del att det är svårt att installera och få allt att fungera på olika enheter. Vi hjälper er i Falkenberg att inte bara installera det utan hjälper er även med att komma igång med användandet.

Kom in till vår butik eller be våra tekniker att komma till er i Falkenberg och få programmen installerade. Lätt som en plätt!

Här hittar ni mer information om Microsoft 365: https://www.microsoft.com/sv-se/microsoft-365/

*Ingår endast till PC i företagsversioner

Vi är dina IT-experter i Varberg!

Vi har mängder av utbildning och erfarenhet gällande IT. Vi vet vad som funkar och inte. Vill du prata med några som vet är ni välkomna till oss. Ibland kan en billigare produkt vara det bästa. I andra fall kan den där billiga produkten bli en smärtsamt dyr affär.

Berätta vilka behov du har så kan vi alltid hjälpa dig hitta rätt i IT-djungeln. Och om något ändå skulle strula så hjälper vi dig.

Inga problem!

Ann Britt Katrin